Service

SERVICE, UNDERHÅLL OCH UPPGRADERING

Service och underhåll är en förutsättning för hög driftsäkerhet i en maskin. En anledning till att vi kan utföra servicen snabbt och rätt, är att vi inom organisationen har korta avstånd mellan konstruktion, produktion och service. Dessutom har vi i Köping ett omfattande lager med reservdelar för snabb leverans. Vid servicebesök använder vi alltid original reservdelar som är utprovade att klara den tuffa miljön i en svarvcell.

Våra maskiner är byggda enligt ett genomtänkt modulsystem. Vid ett haveri kan vi i allmänhet leverera renoverade utbytesmoduler från lager.

SERVICE

Omfattningen på servicen varierar och utförs alltid i samråd med er. Vi rekommenderar en årlig genomgång av maskinen för att undvika oplanerade driftstopp. 

RESERVDELAR

Vi tillhandahåller 90% av delarna i din SMT-svarv för att minimera eventuellt driftstopp.  

UTBILDNING

När Du köper en SMT-maskin erbjuder vi alltid din personal en grundlig utbildning där vi anpassar utbildningen efter vilken nivå din personal befinner sig på för att ni ska kunna utnyttja maskinens produktionskapacitet till fullo.

Mälardalen

SERVICE, UNDERHÅLL OCH UPPGRADERING

Belägna i Mälardalens mitt erbjuder vi flera olika serviceavtal för kunder belägna i området där närheten möjliggör 1h utryckningar och andra akuttjänster.

 

Kontakta oss för mer info om våra avtal.

SERVICEFÖRFRÅGAN & SUPPORT
Fyll i maskinmodell, serienummer och förfrågan så kontaktar vi er.

© 2019 SMT Machine Tools AB

SPINNER
VERKTYGSMASKINER

SMT Swedturn är agent i Sverige för tyska SPINNER, som tillverkar verktygsmaskiner för både skärande & fräsande bearbetning samt automationslösningar för en effektiv produktion.

KONTAKTA OSS

+46 (0)21 - 80 51 00

info@smtswedturn.se

 

Fabriksgatan 5

731 50 Köping

Sweden

SMT
SWEDTURN

Copyright © 2018 SMT Swedturn.

All Rights Reserved.